Pagio webbyrå för ridsportföreningar

Gör din webbplats oslagbar med det sprillans nya blocktemat Ridsport

Bygg föreningens webbplats med WordPress och premiumtemat Ridsport, ett dedikerat tema just för din nisch.

Temat är okrångligt och lättsamt utan tusen extrasaker många tematillverkare bakar in i ett tema. Vi har lagt in två Instagramfilter som kan läggas på bilder och några animationer för att fånga blicken. Med premiumkänsla. En design som inte står i vägen för innehållet. Babblar – temat du väntat på…

Det moderna temat för kreativa ridsportföreningar

Spara tid, tjäna mer pengar och ha kul när du gör det. Ridsport är ett blocktema till “nya WordPress”1 som är redo och kan ligga till grund för din nästa stora idé.

Den nya blockredigeraren i versionen 6.5 är en kraftfull sidbyggare. Men för att använda den på ett enkelt sätt behövs lite hjälp på traven. Så vi byggde Ridsport, ett tema speciellt utformat till ridsportföreningar, och satte ihop några hjälpsamma sidor med dokumentation och tips.

Ps. Självklart använder vi temat på vår webbplats!

Pagio Ridsport spara pengar
Spara pengar & hoppa över att anlita en webbdesigner

Upplev friheten i att bygga en fantastisk webbplats utan kodning! Med Ridsport och den omfattande användarguiden ger vi dig möjligheten att bygga din drömwebbplats helt på egen hand.

Pagio Ridsport bygg på några timmar
Bygg webbplatsen på timmar, inte månader

Ridsport ger dig möjlighet att gå från idéer till färdig webbplats på nolltid. Ge din onlinenärvaro en kickstart eller lansera äntligen den digitala produkten och gör det på några timmar, inte månader.

Pagio Ridsport designverktyg
Matcha föreningens stil & anpassa precis vad du vill

Klicka på något och anpassa det med hjälp av stilredigeraren i WordPress. Ridsport levereras med med fördesignade layouter som du kan redigera för att göra designen till din egen.

Pagio Ridsport superhjälte
Blockredigeraren med inbyggda superkrafter

Ridsport använder det som är inbyggt i WordPress för att skapa alla layouter för hand. Om du kan redigera ett Google-dokument kan du arbeta med blockredigeraren. Du kanske till och med har lite kul!

Pagio Ridsport responsivt och mobilvänligt
Anpassar sig efter alla skärmar stora som små

Allt i Ridsport är mobilanpassat och ändras automatiskt för att passa användarens enhet. Vi tänkte på det redan från början när vi designade varje mönster och mall som vi skapade.

Pagio Ridsport vackert
Vackert från början utan att du behöver göra någonting

Spara tid med Ridsports bibliotek med fördesignade och UX-optimerade mönster och mallar. Perfekt för snabba starter eller för att väcka din kreativitet. Du kan till och med anpassa dem för att matcha din stil!

Pagio SEO
Blixtsnabb i webbläsare & SEO optimerad

Ridsport är designad och utvecklad med bästa praxis i centrum med korrekta koder redo för framtiden. Allting är snabbt, lätt och skalbart. Perfekta siffror på Google Page Speed.

Pagio Ridsport utvecklarvänligt
Utvecklarvänligt när det behöver vara det

Det är inget som behöver utvecklas när du startar, men om du vill komma in i koden är den lika vacker att arbeta med som mönstren.

Se temat Ridsport live

Titta på Ridsports demo och se allt som ingår utan att du gör någonting. Notera att det ser bra ut precis som det är utan att du behöver ändra på något. Det här kan vara din webbplats!

  1. WordPress versioner från och med 6.5 har den nya blockredigeraren som samtidigt också är en kraftfull sidbyggare. Du kanske har hört talas om Elementor, Breakdance, Divi och andra sidbyggare (pagebuilders) till WordPress? För att använda dem behöver du installera separata tillägg och för att få tillgång till alla designfunktioner även betala för årliga PRO-licenser. Vi har använt dem tidigare men helt gått över till WordPress egen sidbyggare för vi gillar att den är inbyggd i systemet (core) och tycker den är väldigt bra! ↩︎