Serviceavtal

bekymmersfritt ägande av hemsida med

serviceavtal

Ett perfekt alternativ när ni inte har kunskap, tid eller lust att jobba med den tekniska delen av hemsidan.Vi håller ett vakande öga på hemsidan så att allt fungerar och sköter de tekniska uppdateringarna till ett fast pris.

Vad ingår i serviceavtalet?

Vi erbjuder två avtal – Serviceavtalet Extra, som är inkluderat i alla Grand Prix-hemsidor, och Serviceavtalet Bas för föreningar som tex använder temat Ridsport. Avtalen kan uppgraderas / nedgraderas och även beställas separat. Skillnaden dem emellan är att serviceavtalet Extra innehåller webbhotell (hosting) och domännamn (om det saknas) samt löper under 12 månader jämfört med serviceavtalet Bas som är en prenumerationstjänst utan bindningstid. I avtalen ingår att vi sköter all teknik, oavsett antal uppdateringar som kommer, och gör en regelbunden översyn av föreningens hemsida samt stämmer av med er vad vi möjligen kan förbättra.

BACKUP OCH ÅTERSTÄLLNING

Manuella backuper av både webbfiler och system. Alla filer lagras tryggt och säkert. En full återställning av hemsidan kan göras från sparade backuper.

UPPDATERINGAR AV WORDPRESS, TEMA OCH TILLÄGG

Veckovis kontroll av hela systemet och schemalagda uppdateringar av WordPress, tema och tillägg.

MAIL- OCH TELEFONSUPPORT

Prioriterad support med svar direkt från oss. Det finns även utförlig dokumentation och användarguider på hemsidan.

SEO FÖRBÄTTRINGAR

Genom att optimera innehåll, metadata, länkar och andra faktorer som påverkar sökmotorers ranking, kan en hemsida få högre ranking och mer synlighet på söksidorna hos t ex Google.

SÄKERHETSKONTROLLER

Det är lika viktigt att genomsöka sin hemsida efter skadligheter som det är att göra viruskontroller på sin egna dator. Regelbundna genomsökningar görs och hittas någon skadlig kod eller malware så raderas och åtgärdas det som skadats.

MÅNADSRAPPORT

För att du ska kunna följa upp vi gör på din hemsida så skickas en månadsrapport med en sammanställning av alla utförda moment ut varje månad.

helt enkelt & bekymmersfritt

en hemsida i toppform

med serviceavtalet Bas

Serviceavtalet Bas erbjuds i form av en prenumeration för endast 380 kr per månad. Avtalet har ingen bindningstid och kan sägas upp närsomhelst och utan frågor.

Den här tjänsten är främst för våra kunder, men om din ridsportförening har en hemsida med WordPress och behöver hjälp är ni välkommen att kontakta oss.