Hur går det till att skaffa en Grand Prix hemsida?

Hur går det till?

Så här går det till att skaffa en Grand Prix hemsida. Med några enkla steg startar ni föreningens nya kompletta och färdiga hemsida.

STEG ETT

Genom ett telefonsamtal tar vi reda på lite mer om er ryttarförening / ridskola. Om det är enklare för er, så fyller ni i ett par frågor via email. Informationen behöver vi för att kunna skapa en hemsida som passar föreningens profil. Vi behöver t ex få veta om ni redan har något domännamn och loggo.

STEG TVÅ

Ni får inloggningsuppgifter till *Kundpanelen dit ni skickar texter och bilder till sidorna: Startsida (första sidan), Om föreningen, Styrelse, Stadgar, Bli medlem, Anläggningen, Kalender, Nyheter (blogg), Kontakt och Vägbeskrivning. De sidor ni inte redan har texter / bilder till kan fyllas på i efterhand. Därefter tar vi fram ett förslag på er nya hemsida. Det tar oftast bara 2 arbetsdagar.

*Kundpanelen är ett verktyg som vi använder för en snabb och enkel kommunikation mellan er (kunder) och oss. Föreningen får en egen privat Kundpanelsida för supportärenden och överföring av material till hemsidan.

STEG TRE

Nästa steg är att vi går igenom förslaget på er nya hemsida tillsammans. Det gör vi genom ett videomöte (ex Google Meet, behövs ingen programvara) när ni sitter framför en dator. Samtidigt får ni prova på redaktörsverktyget för att se hur enkelt det är att använda.

STEG 4

När ni är nöjda med förslaget på er nya hemsida och vill starta den får ni en faktura och ett avtal som ni ska skriva under. Därefter flyttar vi över hemsidan till er domänadress och webbserver. Den nya hemsidan är klar och kan besökas av medlemmar och andra!

Knapp: Beställ paketet Grand Prix hemsida