En intresse- och avelsförening för de vackra svarta pärlorna i Sverige

ÅR
2012


KUND
Svenska Frieserhästföreningen


PROJEKT
Hemsida
Webbutveckling
Bildhantering
SEO & Optimering
Webbtidning
Underhåll
Support

Vi är många som någon gång kommit i kontakt med den vackra och ståtliga svarta frieserhästen. Om inte i verkliga livet så kanske genom film och TV. Det roliga klippet nedanför är från “Zorro – den maskerade hämnaren”.

Svenska Frieserhästföreningen (SFHF) är en intresse- och avelsförening för frieserhästar i Sverige, startad 1992, och en dotterorganisation till KFPS, Het Friesch Paarden Stamboek i Holland. De är en aktiv förening för frieserhästägare, men även för alla som gillar frieserhästar, men inte är hästägare! SFHF hjälper bl a till med frågor angående registrering, ägarbyte, pass, avel och mycket mer.

Året var 2012 och frieserföreningen hade en gammal hemsida…

Så vi sträckte ut en hand och gjorde ett förslag på hur den nya hemsidan skulle kunna se ut. Det uppskattades och vårt samarbete har sedan dess fortsatt med allting på och kring hemsidan.

Idag finns det ca 300 artiklar på webbplatsen med fakta och inspirerande läsning. Att optimera och strukturera en stor webbplats med mycket innehåll är ett fortgående arbete och en viktig del av webbutvecklingen. Målsättningen är densamma som från starten – att hjälpa föreningen att fortsätta växa och sprida kunskap om de fantastiska frieserhästarna.

Ett händelserikt år med nya verktyg i webblådan alltför bra för att ignoreras

Under våren började vi titta på hur vi kunde göra hemsidan ännu bättre och i december (2023) rullades den nya versionen av hemsidan ut. Kort därefter började besöken på hemsidan öka dramatiskt och det klickades nu runt på sidorna som aldrig förr.

Fick du hjälp av den här artikeln?

Tack för din feedback!